OFFERTE AANVRAGEN
6 + 9 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.

Diensten

Responsive websites

Bij het ontwikkelen van websites is het van belang om te weten wat het doel is van de website of weboplossing. Veelvoorkomende websites hebben betrekking op een persoonlijk profiel, een bedrijfspresentatie, een blog of een webshop.

Web Applicaties

Hiernaast is het ook mogelijk om, afhankelijk van de doelstelling, een oplossing op maat te maken. Om invulling te geven aan het bereiken van jouw doelstelling, maken wij gebruik van het open source content management system (CMS) genaamd Drupal. Naast de technische vormgeving, vereist de grafische vormgeving (hoe komt het over op de doelgroep?) ook de nodige aandacht. Voor de grafische vormgeving maken wij gebruik van templates welke naar de behoefte van de eindgebruiker aangepast kunnen worden. 

IT service management

De communicatie tussen eindgebruiker en service dienstverlener vraagt om laagdrempeligheid en gebruiksvriendelijkheid in combinatie met afstemming op de bedrijfsprocessen.  Wanneer deze elementen in balans zijn, bevordert dit de efficiëntie  van de operationele uitvoering. Dit resulteert in een betere verdeling van de resources en daarmee een kostenverlaging. Om de communicatie tussen eindgebruiker en service dienstverlener te automatiseren, maken wij gebruik van het Servicenow (express) pakket.  ​

SEO

Search engine optimization zorgt ervoor dat jouw website goed vindbaar is voor zoekmachines, met name Google. Tijdens de ontwikkeling van jouw website houden wij rekening met de criteria van het zoekalgoritme welke door bijvoorbeeld Google wordt gehanteerd. Dit leidt tot een hogere ranking van jouw website in de zoekresultaten met als resultaat meer bezoekers.

Hosting

Na de ontwikkeling van jouw website dient deze beschikbaar te worden gesteld voor jouw publiek. Wij maken gebruik van virtual private servers (VPS) in Nederland waar wij jouw website op hosten. Hiernaast bieden wij ook de mogelijkheid om jouw e-mail service op deze server te hosten.  

Onderhoud

Het Drupal CMS, welke het fundament is van de websites die wij ontwikkelen, wordt regelmatig ge-updated. Dit geldt voor zowel het basissysteem als de beschikbare modules. Deze updates bevatten belangrijke verbeteringen op het gebied van veiligheid en functionaliteit. Regelmatig onderhoudt zorgt dus voor een continue bereikbare, veilige en stabiele website.